reede, 11. jaanuar 2013

Need väikesed imed

Minu päev algas täna täielikus Jumala soosingus. Räägin Sulle loo:

Täna õhtul sõidame kooriga Kehrasse. Eile siis võtsin Laurilt pere mikrobussi. Lauri seletas, et mul oleks mõistlik veel õhtul kütet võtta, et anda natuke rohkem lootust hommikuseks auto käima minemiseks. Ja et peaksin varuma piisavalt aega, et kui auto käima ei lähe, et siis isa jõuaks tulla seda käivitama.

Ja siis plaanisingi, et hommikul ärkan üles kell 0600, pakin asjad, pesen ja hiljemalt kell pool kaheksa olen auto juures ja üritan seda käima saada. Aga ei suutnud nii vara ärgata ja sain lõpuks seitsmest voodist välja.
Õhtul veel palvetasin, et Jumal hoiaks mootori soojas, et hommikul läheks auto käima. Terve hommiku ka palvetasin, et auto läheks käima.

Aga selle asemel, et õue tormata, ma pesin köögis nõud, jätsin suure toa endast korda ja siis rahulikult sättisin ennast õue. Veel enne kui uksest välja sain, tuletas Jumal meelde, et võtaksin Välja võtme kaasa, et ma ei ajaks magajaid oma kellahelistamisega hommikul üles.

Sain lõpuks auto juurde 10 minutit enne kaheksat. Tõstsin oma miljon kotti autosse, millest üks oli toidukott laagri jaoks, mis pidi minema Väljasse vanemate külmkappi päevaks.

Istusin siis rooli ja keerasin võtit, nii et tuled hakkasid vilkuma ja ootasin selle nõksu ära, mida diiselmootor teeb ja auto läks esimese korraga käima!!!

Eile Lauri oli päeval sõitnud autoga ja kui õhtul tahtsin ta maja eest ära sõita, läks tükk aega, et saada auto käima. Vist mingi 4-5 korda proovisin, Lauri oli juba valmis tõmbama, aga ütlesin, et ei, proovin veel ja noh, lõpuks läks.

Kui siis hommikul keerasin auto juba vanemate korteri poole poole, märkasin, et terve esiklaas oli jäävaba ja ma ei pidanud kraapima ka mitte.

Välja maja ees oli rahulikult suur ruum, kuhu sain bussi parkida ja kui Väljast jala trolli peale läksin, tuli troll suht kohe. Pidin käima korraks Reval Cafe'st läbi ja ikka jõudsin täiega varem tööle kui tavaliselt. :)


Tore kui päev sellises kordaminekus algab. Olgu Sinugi päev õnnistatud ja Jumala poolt hoitud ja juhitud!

1 kommentaar:

Siku ütles ...

Naiss! Väga lahe, kui nii läheb! :)