neljapäev, 17. aprill 2008

Tipa-Tapa

Eila käisime Liisuga kõndimaie. Mul oli päeval plaan, et kui õhtul kool läbi saab, tulen jala koju, aga mõtlesin ümber. Et kott raske ja vaja ühtteist veel poest osta.

Nii tuli plaan, mis Liisule alati meeldib, minna välja jalutama ja seda kaugemale poodi kui kaks sammu. Seljakott selga, müts pähe, kindad kätte ja õue. Suhteliselt ilus ilm oli.

Pähe tuli mõte, et ka Marii tahtis mingi aeg jalutada. Helistasime talle ja päris hiljem saime kokku.

Me tegime oma Rimi ostud ära ja siis mina ei raatsinud kuidagi kodu poole kõndima hakata, et seda saaks liiga vähe. Panime Mustamäe poole ajama.

Kuskil varsti oli politseiauto teisel pool teed ja me kohe Liisuga alandasime kiirust - päris viitsime seletama hakata, miks siuke tempo sai võetud ja trahviraha ammugi ei ole! ;)

Kui me jõudsime Tammsaare-Sõpaka ristmikule, leppisime Mariiga kokku, et saame Tammsaare-Mustaka ristmikul kokku. Täiesti hullud, nagu targemat teha ei oleks.

Aga rääkisime head ja mõnusat juttu - sõpradega hängimisest palju paremat tõesti ei ole! Täna oli meil Mariiga väga edukas päev nagunii ja see oli kui kirss eriti maitsvale tordile! Ta õppis isegi youtube'ist videosid downloadima! :D Mis Sa kostad!!!

Kodus jõime vett, naersime, jutlesime, pesime, suhtlesime, riietusime ja magasime.

1 kommentaar:

marii ütles ...

jeee, krissu, you did it! mul on jälle õhtuti põhjust mõned minutid kauem arvuti taga olla.. kui ma just mustamäel ei chilli kuskil:D